Schilderwerken

Royaal vastgoed onderhoud - schilderwerkenSchilderwerk is om de zoveel jaar aan vernieuwing toe. Goed buitenschilderwerk is belangrijk om de kozijnen en houtwerk in een goede staat te houden. Schilderwerk in uw woning of bedrijfspand laat het interieur er weer als nieuw uit zien. U hoeft niet zelf de kwast en de roller in de hand te nemen. Het schilderwerk neemt Royaal Vastgoed Onderhoud namelijk graag voor u uit handen. Wij laten de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk als ons visitekaartje achter in uw huis of bedrijfspand. Onze schilders zijn professionals die het vak verstaan en dat ziet u aan het resultaat. Royaal Vastgoed Onderhoud voert allerhande schilderwerkzaamheden uit voor zowel renovatie als nieuwbouw en voor particulieren en bedrijven.

Meer dan schilderwerken alleen

Royaal Vastgoed Onderhoud is een specialist op het gebied van onderhoud, verbouwing en vernieuwing. Onze schilders zijn namelijk niet alleen specialist in schilderen, maar ook in de uitvoering van andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld in het behangen van wanden. Onze schilders draaien hun hand niet om voor het aanbrengen van papierbehang, glasvezelbehang of fotobehang. Een combinatie van schilderwerk en het behangen van muren behoort eveneens tot ons dienstenpakket. Dat geldt eveneens voor het herstel van houtrot. Eerst houtrot herstellen en dan het hout weer als nieuw schilderen. Op deze wijze heeft het schilderwerk een verfraaiende en een beschermende functie.

  • Schilderwerk binnen: onder meer lak en texspuiten
  • Buitenschilderwerk aan kozijnen, deuren en gevels
  • Houtrot herstellen
  • Behangen: fotobehang, papierbehang en glasvezelbehang

Schilderwerk uitbesteden aan professionals

Het uitbesteden van schilderwerk voor binnen of buiten aan een specialist als Royaal Vastgoed Onderhoud biedt u vele voordelen. U mag bij ons rekenen op een persoonlijke en professionele service van A tot Z. Wij bieden u onder meer de service in de vorm van advies over de kleurkeuze. Onze schilders zijn experts in hun vakgebied en werken met de beste kwaliteit verf, saus en andere materialen. Bovendien wordt de werkplek schoon achtergelaten en geniet u jarenlang van het nieuwe schilderwerk. Daarnaast hanteren wij zeer gunstige prijzen en zijn wij actief in heel Nederland. Dat betekent dat er altijd een schilder bij u in de regio beschikbaar is. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch of via het online formulier contact op met Royaal Vastgoed Onderhoud. Wij zijn u graag van dienst met het beantwoorden van al u vragen. Of vraag direct vrijblijvend een offerte voor schilderwerken aan.