Uw plat dak vernieuwen en tegelijk isoleren? Royaal Vastgoed Onderhoud helpt u!

Op een daklekkage zit niemand te wachten uiteraard. Het is dus zaak om uw platdak in goede staat te houden en, indien noodzakelijk, tijdig te vernieuwen. Wilt u de dakbedekking van een plat dak vervangen, dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Als eerste is er de traditionele bitumen dakbedekking dat in banen op het platdak wordt aangebracht met behulp van lijmen, vlamlassen of mechanische bevestiging. Het grootste nadeel van bitumen is dat het slecht beloopbaar is. Dit nadeel heeft u bij een EPDM dakbedekking niet. EPDM is een synthetisch rubber met een hoge elasticiteit. Het is bestand tegen alle weersinvloeden en gemakkelijk aan te brengen en het kan in veel gevallen over de bestaande dakbedekking geplaatst worden. Wilt u een groendak, dan is een onderlaag van EPDM hier uitermate geschikt voor. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die u heeft om uw plat dak te vernieuwen of te vervangen. Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag, ook als het gaat om het volledig renoveren en isoleren van uw platdak.

Bel: 085-1305948Contactformulier

Uw specialist in plat dak renoveren en isoleren, voor bedrijven en particulieren

Moet uw platdak vervangen worden, dan is het verstandig dit meteen te laten isoleren. U verhoogt daarmee de waarde van uw onroerend goed, temeer het dan weer volledig voldoet aan de eisen van deze tijd, waarin steeds meer de nadruk gelegd wordt op het energieneutraal maken van woningen en bedrijfspanden. Een plat dak isoleren kan op verschillende manieren, namelijk de koud, warm of omgekeerd plat dak methode. Het verschil zit in waar het isolatiemateriaal geplaatst wordt; dit is respectievelijk onder het dakbeschot, tussen dakbeschot en dakbedekking en boven op de dakbedekking. De koud plat dak methode wordt alleen toegepast als het om technische redenen niet anders kan. De warm plat dak methode is de meest gangbare methode voor standaard platte daken. Wordt uw platdak frequent belopen of gebruikt u het als dakterras, dan is de omgekeerd plat dak methode het meest geschikt om uw platte dak te isoleren. Onze experts zullen de voor u meest geschikte methode bepalen en uitvoeren, zo voorkomt u dat u door vochtproblemen uw gehele dakconstructie moet renoveren.

Bitumen dak vervangen

Overal in Nederland komen wij uw platdak vernieuwen, vervangen of renoveren

Royaal Vastgoed Onderhoud is een landelijk opererende organisatie, die onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan vastgoed voor zowel bedrijven als voor particulieren. Het vernieuwen of renoveren van uw platdak is een van onze specialiteiten. Om u overal snel van dienst te kunnen zijn, hebben wij vestigingen in onder meer de volgende plaatsen:

  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Eindhoven
  • Breda
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Amsterdam

Moet uw plat dak vervangen worden, of wilt u het isoleren, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden ter plaatse opnemen en maken voor u dan graag een passende offerte.Recensies

9.4

De offerte was duidelijk en het werk werd keurig uitgevoerd

ik wacht nog op de offerte voor het evt. herstel van de dakkapellen
- Breda

Super service en kwaliteit

Gespecificeerde duidelijke offerte Eerlijk advies,er wordt met je meegedacht. Snelle planning van de werkzaamheden. We zijn heel blij met het resultaat,mooie dakpannen .prima afgeleverd Er wordt hard gewerkt maar de mannen zijn leuk en gezellig. Kortom zeker een aanrader .
- Doorn

Vakkundig

Vriendelijk, netjes en vakkundig personeel
- Capelle a/d IJssel

Goed werk geleverd

Duidelijke communicatie, ook tijdens werkzaamheden. Goed werk, netjes opgeruimd. Kortom tevreden.
- Voorburg

Super werk geleverd.

Erg goede uitleg en omschrijving van de werkzaamheden vooraf. Tijdens de werkzaamheden alles erg goed geregeld. Zeer bekwaam en erg prettig personeel. Eindresultaat: Prachtig nieuw dak. Alles netjes opgeruimd. Alles prima geregeld en supersnel klaar. Zeker een aanrader dit bedrijf.
- Hilvarenbeek

Snel, vakkundig en transparant.

RoyaalVastgoedOnderhoud maakt zijn naam meer dan waar. Een strakke offerte gaat niet ten koste van de kwaliteit. In tegendeel. Hun enthousiaste team levert echt vakwerk. Nieuwe problemen worden goed besproken en zo eenvoudig mogelijk opgelost. Er wordt in een goede sfeer hard gewerkt en het resultaat ben ik echt heel blij mee. Van mijn kan hartelijk dank voor jullie inzet om mijn oude huis weer van een fantastisch nieuw dak te voorzien. Beter had ik mij niet kunnen wensen.
- Breda

Niet aan te bevelen

Pluspunten: konden snel komen, waren precies op tijd Minpunten: attitude niet erg professioneel, heb vermoedelijk teveel betaald (375 euro voor minder dan 1 uur werk en wat materiaal). Onvrede gemeld via contactformulier, geen reactie. Slecht gevoel aan geheel overgehouden.
- Berkel en Rodenrijs

Zeer snelle respons op alles, professionele uitvoering en afhandeling!

Zeer snelle noodreparatie uitgevoerd, zelfde dag nog de heel gedetailleerde offerte ontvangen. Direct noodzeil over het dak gespannen van ons huis uit 1905, we zaten weer droog. Uitvoering bestond uit deels dakbeschot vervangen, dampremmende folie aangebracht, nieuw panlatten, nieuw nokconstructie, nieuwe pannen, lood, enz. Stenen rookgaskanal vernieuwd, CV ketel dakdoorvoer vervangen, goten gereinigd, enz, enz. Alles keurig opgeruimd achtergelaten. Achteraf GEEN meerwerk!!! Wel minderwerk. Het was toch een klus van 2 weken. Na maanden toch nog een klein technisch detail, om 16:00 uur gemeld, om 16:45 uur een prima oplossing. Kortom, een zeer professioneel bedrijf, prettige communicatie, scherp geprijsd. U hoeft echt [...]
- Utrecht

Goede service & leveren net werk

Fijn bedrijf, afspraak is afspraak, goede communicatie en gaan netjes en professioneel te werk! Lekkende lichtstraat is weer kurkdroog!
- Den Bosch

Goede communicatie, snel, goed afgeleverd werk.

Goed werk geleverd. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Snelle en volledige communicatie.
- Rotterdam

Goede ervaring, waren direct en hulpzaam

Werd duidelijk gecommuniceerd, als er dingen toch anders moesten werd het gelijk gemeld, heel erg tevreden met het eindresultaat,
- Den Bosch

Topbedrijf met vriendelijk en kundig personeel

Moesten ff wachten omdat het erg druk was op het moment van de lekkage bij ons. Maar toen de mannen er waren hebben ze voor het zicht mooi werk geleverd. Alles is ook nog steeds droog op de zolderkamer maar echte stortbuien moetn nog komen en dat is voor ons nog wel spannend!! Kortom een fijn bedrijf met betrokken mensen die trots zijn op hun vak! Groetjes Coen en Patricia Posthuma.
- Amsterdam

Deskundig,snel en volgens afspraak.

Prima geholpen en meegedacht bij herstel van het dak. Er werd naar alle tevredenheid netjes en hard gewerkt.
- Vught

Uitstekend

Heel fijn en snel geholpen en klassen arbeid geleverd bedankt mannen.
- Zwijndrecht

Professioneel, behulpzaam en meedenkend

Zeer goede ervaring. Ze doen wat ze moeten doen maar denken ook echt met je mee. Mocht er daarna nog iets zijn, zijn ze super behulpzaam. Echt een aanrader.
- Groenekan

In één woord: TOP!

Vanwege lekkage en dakpannen van ruim 100 jaar oud het dak laten renoveren door Royaal Vastgoed Onderhoud. Vanaf het eerste - zeer prettige - contactmoment tot en met de oplevering is alles uitstekend verlopen. Complimenten voor dit bedrijf en zijn medewerkers!
- Ridderkerk

Super! Prachtige nieuwe dakpannen.

De mannen denken goed mee, geven juiste info, werken hard en ruimen de werkplek keurig op. Kortom een goede, welverdiende review!
- Leiden

Goede service en eerlijkheid

Fijne service, eerlijk advies, gewoon lekker eenvoudig en no-nonsense. Kortom, erg tevreden.
- eindhoven

heel goed bevallen!

Hele fijne gasten, serieus wat het werk betreft maar oer gezellig. ik zou deze 2 mensen iedereen aanraden. Ruud en Denny, nogmaals bedankt ! Hanneke van de Kerkweg 26
- Ridderkerk

Denken goed mee aan een oplossing!

Prettige samenwerking, Ruud en Danny waren heel vriendelijk en denken graag met je mee om tot een goed eindresultaat te komen waar alle partijen tevreden over zijn. Dank voor het harde werken en op naar project II.
- Gouda

Super alles snel en goed geregeld

Snel offerte binnen daarna binnen twee weken bevestiging waneer ze wilde beginnen. Iedereen even vriendelijk en correct dus zeker aan te raden dit bedrijf. Karel
- Landsmeer

Goed onderhoud

Snelle service, goed uitgevoerd, ik adviseer deze mensen voor dakonderhoud.
- Maassluis

Helemaal top

Zeer goeie ervaring met Royaal Vastgoedonderhoud. Ze hebben bij ons in de straat 9 pannendaken vernieuwd. Zeer tevreden over de werkzaamheden en de fijne communicatie. Zeker een aanrader ! Groetjes namens alle bewoners van de Sint Janstraat te Laren.
- Laren.

Gewoon goed

Prima
- Bunnik

Super service

Zeer netjes gewerkt/ afgewerkt hoede service vriendelijk personeel
- Dieren
52 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10