Vogeloverlast | 10 jaar garantie

  • Gratis offerte!
  • Geen voorrijkosten
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Werkzaam door heel Nederland

Vogels in schoorsteen

Schoorsteenkanalen dienen doorgaans eenmaal per jaar gecontroleerd te worden op vogelnesten. Ook andere oorzaken van een verstopping of schoorsteenbrand worden tijdens een dergelijke controle naar boven gehaald. Blijkt na de controle dat u een vogelnest in uw schoorsteen heeft, dan gaan we deze verwijderen. Voordat we dit daadwerkelijk gaan doen, zullen we eerst de werkwijze met u bespreken. Waarom kunt u een vogelnest niet laten zitten? Het nest kan namelijk een verstopping veroorzaken. Dit kan vervolgens leiden tot een schoorsteenbrand.

Door middel van nestboren wordt het vogelnest verwijderd. Vaak is het zo dat er meerdere nesten op elkaar liggen, wanneer vogels al langere tijd in uw schoorsteen komen. Hoe lang het precies duurt om een nest te verwijderen is onder meer hiervan afhankelijk. We maken gebruik van een uurtarief. U weet dan ook zeker dat we kwaliteit leveren. Na het weghalen van een vogelnest is het aan te raden om een kap op de schoorsteen te plaatsen. Hierdoor kunnen de vogels niet meer terugkomen.

Vogels onder dakpannen

Royaal vastgoed onderhoud - vogeloverlast Nestelen de vogels zich onder uw dakpannen? Dan kunnen we dakvoetprofielen plaatsen aan de onderkant van het dakbeschot. Dit verschijnsel kan namelijk voor problemen aan het dak zorgen. Ze pikken de isolatie weg. Daarnaast nestelen ze zich in het dakbeschot. Dit kan schimmels en houtrot als gevolg hebben. Als u de vogels laat zitten, dan kan het voorkomen dat ze een nóg groter deel van het dak gaan gebruiken.

Vogels in dakgoot

Om overlast van vogels in de dakgoot te voorkomen, is het slim om adequate maatregelen te treffen. Zodanig dat het nestelen op uw dak onmogelijk wordt. Onze dakdekkers werken met vogel werende dakvoetprofielen. Deze profielen bieden de perfecte bescherming tegen alle soorten vogels.

Kortom: wilt u geluidsoverlast en dakschade door vogels tegengaan? Royaal Vastgoed Onderhoud is altijd in de buurt om problemen te verhelpen. Wij verwijderen vogelnesten en nemen voorzorgsmaatregelen om uw dak te beschermen tegen vogels… Want Royaal Vastgoed Onderhoud  heeft als doel: géén vogels in dakgoten, onder dakpannen en in schoorstenen!