Bitumen dakbedekking | 10 jaar garantie

  • Gratis offerte!
  • Geen voorrijkosten
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Werkzaam door heel Nederland

Royaal vastgoed onderhoud - dakwerken_pagina

Vaak is het al te laat als u erachter komt dat uw bitumen dakbedekking vernieuwd moet worden. Dit is namelijk vaak na een hevige regenval als er een lekkage ontstaat. Het is natuurlijk logisch dat u ervoor kiest om snel de lekkage te laten repareren. Echter, als het een oud dak betreft, kan dit weggegooid geld zijn. Het probleem is namelijk dieperliggend dan enkel een lekkage. Vaak is een dergelijke lekkage bij een oud dak een teken dat de dakbedekking aan vervanging toe is.

Royaal Vastgoed Onderhoud kiest voor een duurzame oplossing. Dit kost in eerste opzicht meer dan een snelle reparatie. Het voordeel is echter dat het zich op termijn weer terugverdient. Daarnaast bespaart u zich nogal wat zorgen. Laat een specialist beoordelen of een complete vernieuwing van uw bitumen dak niet beter is om grotere problemen te voorkomen. Ook kunt u ons inschakelen om uw dakbedekking periodiek te laten inspecteren om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Ook het onderhoud laat u aan onze ervaren handen over. Bovendien kunnen wij een dakinspectie uitvoeren.

LEKT UW DAK? NEEM DIRECT CONTACT OP!

Als uw dak lekt, dient er snel actie te worden ondernomen. Royaal Vastgoed Onderhoud staat 24/7 voor u klaar om een noodoplossing te bieden. Het is tevens zaak dat het dak zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen wordt. Dit om waterschade in het interieur van uw woning of bedrijfspand te voorkomen. Wij lossen de lekkage aan het dak zo spoedig mogelijk voor u op. Indien de lekkage schade heeft aangericht, lossen wij dat probleem eveneens graag voor u op. Bij ons vindt u namelijk een veelheid aan diensten onder één dak. Dat betekent dat wij onder meer ook schilderwerken en stucwerken realiseren. Neem direct contact op als er sprake is van een daklekkage. Wij zijn bij u in de regio gevestigd.