Dakwerken | 10 jaar garantie

  • Gratis offerte!
  • Geen voorrijkosten
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Werkzaam door heel Nederland

Royaal vastgoed onderhoud - dakwerken_paginaProblemen met uw dak door lekkage? Of is het dak van uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Royaal Vastgoed Onderhoud is specialist in dakwerken met het vervangen van daken, het uitvoeren van dakreparaties en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Ook voor noodoplossingen kunt u bij ons terecht. Wij zijn 24/7 bereikbaar, bieden een snelle service en werken in heel Nederland. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het plaatsen van dakbedekking. Bij de keuze voor het type dakbedekking profiteert u van onze expertise. Wij denken met u mee om de beste keuze voor het ideale dak voor uw woonhuis of bedrijfspand te maken.

Uitgebreid assortiment dakbedekking

Elk huis of bedrijfspand is gebouwd met een andere architectuur. Bij de keuze voor een nieuw dak dient daar uiteraard rekening mee gehouden te worden. Wij komen met onze verschillende soorten dakbedekking aan vele wensen en eisen tegemoet. Het maakt bijvoorbeeld verschil of er sprake is van een plat of hellend dak. De dakbedekking heeft niet alleen een praktische functie. Er is ook sprake van een esthetisch aspect. Royaal Vastgoed Onderhoud houdt daar rekening mee, zodat u in alle opzichten profiteert van de nieuwe dakbedekking.

Als dakbedekking zijn dakpannen nog altijd populair en de dakpannen zijn in uiteenlopende vormen verkrijgbaar. De hellingsgraad van het dak en het gewenste aangezicht vormen het uitgangspunt om voor een bepaalde vorm te kiezen. Een ander soort dakbedekking is het aanbrengen van een bitumen of EPDM dak. Royaal Vastgoed Onderhoud voert tevens gespecialiseerde werkzaamheden aan daken uit. Bijvoorbeeld met het vervangen van lood of met het aanleggen van nokvorsten. Dat geldt ook voor het uitslijpen en opnieuw voegen van schoorstenen en gevels.

Lekt uw dak? Neem direct contact op!

Als uw dak lekt, dient er snel actie te worden ondernomen. Royaal Vastgoed Onderhoud staat 24/7 voor u klaar om een noodoplossing te bieden. Het is tevens zaak dat het dak zo snel mogelijk gerepareerd of vervangen wordt. Dit om waterschade in het interieur van uw woning of bedrijfspand te voorkomen. Wij lossen de lekkage aan het dak zo spoedig mogelijk voor u op. Indien de lekkage schade heeft aangericht, lossen wij dat probleem eveneens graag voor u op. Bij ons vindt u namelijk een veelheid aan diensten onder één dak. Dat betekent dat wij onder meer ook schilderwerken en stucwerken realiseren. Neem direct contact op als er sprake is van een daklekkage. Wij zijn bij u in de regio gevestigd.